En de winnaar is ...

Ken je Media Mirror al? Dat is een innovatief reclamemedium: slimme spiegels in strategisch gekozen wc’s. Om het medium meer in de aandacht te brengen, schreven ze een wedstrijd uit. En de winnaar is ... Wij, natuurlijk! Met werk voor Mobyus.

 

 

Media Mirror daagde begin mei de reclamebureaus uit. De inzet: een campagnebudget ter waarde van 10.000 euro. Het communicatiebureau There werkte een sterke boodschap uit voor Mobyus (Centrum voor Volwassenenonderwijs). Deze werd door onze jury gekozen tot winnaar.

Media Mirror ging op zoek naar de meest creatieve, inspirerende kick-ass campagne. Hiervoor werden reclamebureaus uitgedaagd om hun beste beentje voor te zetten.

De interesse was groot en uiteindelijk werden vijf campagnes ingediend. De jury gaf punten op slogan, beeldkeuze, creativiteit en impact.

Uiteraard kan er slechts 1 winnaar zijn. Na een nek-aan-nekrace, koos de jury uiteindelijk de campagne van Mobyus als verdiende winnaar. Mobyus is een centrum voor volwassenenonderwijs. Personen kunnen bij Mobyus terecht voor praktijkgerichte graduaatsopleidingen.

Communicatiebureau There pakte uit met de zeer catchy baseline: “In je carrière mag je gerust wat hoger mikken!” De plaatsing boven urinoirs maakt het concept compleet.

Paul Goossens, Directeur van Mobyus, reageerde zeer enthousiast: “Alle verdiensten gaan ook naar There, die schitterend werk hebben geleverd. We zijn blij met deze prijs.”

Heidi Carlens, Managing Director van There: “We zagen het artikel online verschijnen, even wat informatie opgezocht en dachten: hier kunnen we wat mee. Samen met ons team hebben we op korte tijd een sterke campagne bedacht. We zijn trots op de overwinning en ook tevreden dat we zo onze klant Mobyus kunnen helpen.”

Binnenkort schittert deze campagne op één van de locaties binnen het netwerk.

Het ganse Media Mirror team wenst There en Mobyus proficiat met hun inzending. Ze bedanken ook de andere communicatiebureaus voor hun interesse én inzendingen.

 

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer [email protected] of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

[email protected]

www.there.be