Expertise brengt there en Groep AVEVE samen voor nieuwe oogst in Belgische land- en tuinbouw.

Leuven - Er gonst een nieuwe naam door de Belgische land- en tuinbouw. Groep AVEVE, dé fullservice-partner voor boer en tuinder, heet voortaan Arvesta. Om de realisatie van deze belangrijke mijlpaal in haar meer dan 100 jaar lange geschiedenis mogelijk te maken, deed Arvesta beroep op het voltallige team van communicatiebureau there uit Leuven. there zaaide, van teasing tot lancering, en oogstte mooie resultaten in de vorm van een sterke samenwerking, inspirerende creaties en een coördinatie om u tegen te zeggen.

Wie thuis is in de Belgische land- en tuinbouw, weet dat Groep AVEVE al sinds 2016 actief werkt aan een nieuwe strategische toekomst voor haar meer dan 40 sterke merken. De volgende stap was de bekendmaking van de nieuwe, overkoepelende naam Arvesta. 

 

Van expert tot expert

Communicatiebureau there werd verkozen tot partner in crime, en zette alles op alles om de hele prelaunch en launch in goede banen te leiden. there zorgde voor de uitwerking van een sterk expert-concept, een nieuwe corporate video,verschillende printadvertenties, een reeks publireportages voor PlattelandsTv en Kanaal Z, een mooi aangeklede persconferentie en tal van andere ondersteunende materialen.

 

Klaar voor groei

Zo werden de interne medewerkers met een 'hier groeit iets moois'-direct mail, inclusief aftelklok en leuke bijhorende gadgets, warm gemaakt om samen af te tellen naar de lancering op 21 september. Tijdens de persconferentie werd iedere journalist op gepaste wijze ondergedompeld in de boeiende wereld van Arvesta. 

Vanaf 21 september, laten verschillende printadvertenties en publireportages zien wie de échte experts van Arvesta zijn. Dan treden de 1900 medewerkers en meer dan 40 sterke merken, voor het eerst als één overkoepelend merk naar buiten. And last but not least, wie Arvesta nog beter wilt kennen, kan alles nog eens herbekijken via de nieuwe corporate video.

Dankzij there, is deze land- en tuinbouwkampioen helemaal klaar voor een sterkere groei, samen. Zo bewijzen Arvesta, experts in the field én there, expert in communicatie, dat de herfst nog steeds een ideaal seizoen is voor een vruchtbare oogst.

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer [email protected] of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

[email protected]

www.there.be