Pauwels sauzen in een nieuw pakje met there

Sauzen Pauwels vroeg there om een nieuwe merkpositionering en look. Zo wil de meester-sausmaker na meer dan 100 jaar vakmanschap uit de schaduw treden en zijn merkbekendheid verhogen bij de consument.

Wie bij de frituur z’n frietjes bestelt met een sausje beseft het waarschijnlijk niet, maar de kans is groot dat het sausje gemaakt is door Pauwels. Al sinds 1909 de meester-sausmaker van België. En na 100 jaar meesterschap is het wel stilaan tijd om uit de schaduw te treden.

there begeleidde Pauwels bij het onderzoek naar de juiste merkpositionering en verpakking en ontwikkelde meteen de activatiecampagne: “Tournée Générale des frites”. De campagne is al in een eerste fase gestart in Wallonië. Wordt verwacht dat  binnenkort ook in Vlaanderen de frituren er een heel stuk meer Pauwels zullen uitzien.

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer heidi@there.be of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

leen@there.be

www.there.be