there en Ardennes-Etape maken “onvergetelijke” radiospots

Leuven – Een vakantiehuisje huren bij Ardennes-Etape, da’s zo genieten dat je vergeet waarom je er bent. Dat beweert het Leuvense communicatiebureau there althans, in een grappige nieuwe radiocampagne voor Ardennes-Etape.

 

Na de succesvolle radiocampagne “met de E van” zijn de verwachtingen voor de nieuwe radiocampagne hooggespannen.
 

De nieuwe 30-secondenspots brengen op een humoristische manier de sterkste punten van Ardennes-Etape over. Van luxueuze binnenzwembaden tot budgetvriendelijk comfort en een uitstekende ligging van elk vakantiehuis: alles komt aan bod.


De clue? Wie voor een speciale gelegenheid een huisje huurt bij Ardennes-Etape, vergeet tijdens het verblijf waarom hij of zij er precies is.
 

De twee lange spots worden nog ondersteund door een korte, krachtige 10-secondenversie.
 

De spots zijn in Vlaanderen te horen op Q Music, Joe FM, MNM, Studio Brussel én Nostalgie. In Wallonië komt de spot in roulatie op Bel RTL, Contact, Fun Radio, Nostalgie, Chérie FM en Mint.

In een latere fase zullen er ook aangepaste spots bij onze Noorderburen te horen zijn. 

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer heidi@there.be of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

leen@there.be

www.there.be