there en Bru nodigen tijd uit met BRUnchpakket

Maandag 26 maart 2018 — Leuven – In een wereld die blijft doorrazen, nodigt het parelend natuurlijk mineraalwater Bru graag uit tot het vertragen van de tijd. Voor de nieuwe Bru-activatiecampagne introduceerde communicatiebureau there daarom de 'BRUnch', goed voor urenlang tafelen. Stop de zoektocht naar een ideaal excuus om te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Het antwoord ligt in een slokje parelend Bru-water én een heerlijk BRUnchpakket.

Bru, het parelende water dat 50 jaar de tijd neemt om natuurlijk te parelen, is springlevend als het aankomt op mensen op een aangename manier dichter bij het perfecte, licht sprankelende  tafelwater te brengen.

Communicatiebureau there ging aan de slag met Bru's activatiewens en bedacht een eenvoudig concept dat werkt: giet het concept 'tijd' en 'tafelmoment' samen, en je krijgt een lekkere BRUnch. Want welk seizoen is er beter dan de lente om Bru-liefhebbers en andere water-lovers warm te maken voor meer tijd aan tafel met een BRUnchpakket om heerlijk van te genieten?


Met de activatiecampagne "It's BRUnchtime!" nodigt Bru je uit om samen met vrienden en familie een stukje tijd te proeven. Hoe? Bru trakteert je élke dag op een gratis BRUnch ter waarde van 200 euro. Om kans te maken op een lekker luie start van de dag, heb je gewoon een Bru-pack petflessen van 1,25l nodig, een unieke code op iedere Bru-fles en een goed antwoord op de wedstrijdvragen.

 

De winnaars zetten de dag traag in met een uitgebreid tafelmoment, helemaal in de stijl van Bru. Met bijhorende tafelaccessoires zoals een Bru-snijplank, Bru-servetten en 6 bijpassende Bru-glazen. Ook het parelende Bru-water met z’n subtiele smaak ontbreekt uiteraard niet. Laat de lente maar komen. Bru is er helemaal klaar voor!

Website