there en Evergreen maken je gazon weer bon

Leuven - Dit jaar lanceert Scotts voor zijn gazonmerk Evergreen een volledig nieuwe campagne. In de hoofdrol twee joviale gasten: zoon Fré en pa Fillemon. De ene met al wat meer kennis van gazon dan de andere. De campagne is een creatie van communicatiebureau there.

Evergreen is een kwalitatief sterk merk in gazononderhoud, maar qua naamsbekendheid kon het wel een boost gebruiken. Daarom zocht het al een tijdje naar een nieuwe aanpak. Na competitie midden 2013 koos het dan resoluut voor communicatiebureau there omdat dit strategisch én creatief een extra dimensie gaf aan het merk.

Voor zijn campagne vertrok there vanuit de market insight dat jonge mannen voor het onderhoud van hun gazon niet zozeer online gaan zoeken, maar wel eerst naar hun pa bellen. Die insight leidde tot de creatie van sympathieke vader en gazonkenner Fillemon, en zijn zoon Fré.

“Fré en Fillemon boosten door hun sympathieke uitstraling het merkimago van Evergreen. En tegelijkertijd zijn ze makkelijk inzetbaar voor snelle merkactivaties” vertelt Filip Meyermans, marketing manager bij Scotts.

Op 26 maart start de campagne met een directe activatie naar het winkelpunt via verschillende radiogolven. Eens in het winkelpunt, wordt het merk in de aandacht geplaatst via in-store movie, give-aways, levensgrote cut-outs en ander point-of-salesmateriaal.

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer heidi@there.be of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

leen@there.be

www.there.be