there schrijft voortaan met een nieuwe pen

Het schrijfwerk bij het Leuvense communicatiebureau there wordt voortaan door een nieuwe pen op papier gezet. Sinds eind augustus krijgt het creatieve team er de nodige taalkundige ondersteuning van copywriter Christophe Vanheygen.

Christophe maakte zeven jaar geleden de overstap naar reclame, na een eerste carrière als journalist bij P-Magazine en Ché. De voorbije vijf jaar verzorgde hij bij BBDO het tekstwerk voor klanten zoals Proximus, Nescafé, Bellewaerde en Ethias. Maar vanaf nu doet hij dat dus voor zowat alle klanten van there.
 

“Het is een cliché, maar ik had na vijf jaar bij een groot bureau stilaan nood aan een nieuwe uitdaging,” verklaart de copywriter zijn keuze. “there was gewoon het perfecte bureau op het perfecte moment. Soms kán je gewoon geen ‘nee’ zeggen.” 

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer heidi@there.be of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

leen@there.be

www.there.be