Wat levert een stage bij there op?

Leuven – Communicatiebureau there investeert in jongeren. Naast een doorgedreven stagebegeleiding waarbij de student voluit kan meewerken aan campagnes, geeft het succesvolle stagiairs ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan. Zo start Lore Waan nu, na een positieve stage, als Junior Account Executive.

Lore deed eerder dit jaar stage bij there tijdens haar Master Bedrijfscommunicatie. Ze werkte intensief mee op de Joyvalle-campagne Lekker op Kamp en Levis’ De Kleurrijkste School. Omdat haar inzet en positieve instelling zo in de smaak vielen, besloot het management haar ook aan te nemen. Lore zal voortaan meewerken op Connections, Campina, Levis en enkele nieuwe klanten van het bureau.

Vorig jaar mocht ook Dami De Jonge blijven doorwerken bij there na een geslaagde stage.
Lore Waan is dus al de tweede stagiaire die recent werd aangenomen. 

Over there

 

there is er voor u: de marketeer die houdt van communicatie die werkt. 

Daarom is een slimme strategie voor ons nooit complex, en een rakend idee altijd ontwapenend eenvoudig. En dat geeft die ongedwongen, efficiënte creativiteit die activeert, doet verkopen en u gelukkig maakt.

Bij ons krijgt u trouwens twee voorstellen op uw briefing. Een truth-voorstel, volledig on brief en uiterst effectief. Een dare-voorstel, creatief uitdagender en aandacht gegarandeerd.

Wat u ook kiest, u wint altijd. Onze goede resultaten zijn daar het beste bewijs van.

Voelt u het kriebelen en wilt u ons ontmoeten? Contacteer heidi@there.be of 0496 283 111 and we’ll get you there. 

Neem contact op met

Groenveldstraat 13-15 3001 Leuven

+32 (0)16 29 24 00

leen@there.be

www.there.be